Avtografika

NAJCENEJŠI medij za reklamiranje vaše dejavnosti oziroma izdelka je prav vaše vozilo.
Avtografika je širok pojem, in sicer vozila predstavljajo oglaševalsko sredstvo, saj z nalepkami opremljeno vozilo zgleda kot potujoči oglas.
Kakor vsak podjetnik zagotovo tudi vi presedite precej ur v avtomobilu za volanom. Ali ste se kdaj zalotili, da ste prebirali reklamni napis na avtomobilu, ki je stal pred vami v počasni koloni? Da, tudi vi lahko poskrbite za promocijo vašega podjetja, in sicer z 'avtonalepkami'.
V kolikor se odločite za katero koli obliko avtografike, bomo vaše vozilo najprej izmerili in fotografirali. Na podlagi vaših želja nato pripravimo fotomontažo grafike na vozilu.
 
Nudimo vam tri vrste avtografike, ki se lahko medsebojno dopolnjujejo:
• FOTO AVTOGRAFIKA je print fotografije na pvc folijo;
• MANJŠE NALEPKE – napise izrežemo iz pvc folije;
• CAR WRAPPING je postopek, pri katerem vozilo ali del vozila oblečemo v pvc folijo po vaši izbiri: barvna folija v sijaj ali mat različici, carbon ...).
 
Uporabljamo materiale najvišje kakovosti. Avtografiko vedno zaščitimo z UV LAMINACIJO, ki nalepke varuje pred sončno svetlobo in manjšimi fizičnimi poškodbami.
 
Oglejte si našo spletno stran posvečeno avtografiki: http://www.avtografika.com

Za vse dodatne informacije in izdelavo najugodnejše ponudbe nam lahko pošljete povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali pokličete: 03 819 10 60 vsak delovnik med 8. in 18. uro in ob sobotah med 8. in 12. uro


Vzorci naših izdelkov

Prikaži vse slike