Digitalni tisk

Prednost digitalnega tiska pred navadnim je predvsem nižji strošek pri manjših nakladah. Pri klasičnem tisku je treba pripraviti film oziroma plošče za tisk, zato je začetna cena visoka. 

Vsekakor pa višja kot je naklada, cena sorazmerno pada. 

Zaradi omenjenih dejstev digitalni tisk pogosto uporabljamo pri tiskanju manjših naklad ali serij.

V naši tiskarni tiskamo s tremi profesionalnim produkcijskimi stroji, ki omogočajo tisk tna različne papirje – tudi posebne papirje, ki so namenjeni offset tisku.

Pri nas lahko natisnete:
- digitalni tisk letakov,
- digitalni tisk vizitk,
- digitalni tisk katalogov,
- digitalni tisk cenikov,
- digitalni tisk razglednic,
- digitalni tisk kuvert,
- digitalni tisk vabil.

Na razpolago imamo tudi stroje za dodelavo tiskovin: plastifikacija, žlebljenje, spenjanje, numeracija, perforacija, vogaljenje ...
Vzorce tiskovin si lahko ogledate na Priprava za tisk in tisk.
Za formate in plakate večjih velikosti izberite: XXL IZPISI.

 

PRIPRAVA DATOTEK:
Pošljete nam lahko ustrezno pripravljeno datoteko v formatu PDF. Sprejemamo tudi odprte datoteke iz programov: CorelDRAW, Adobe Indesign, Adobe Illustrator, Microsoft Office in ostalih. Pisave morajo biti spremenjene v vektorsko obliko ali pa dodane datoteki. Slikovni materiali naj bodo shranjeni v JPEG ali TIFF formatu, pretvorjeni v CMYK, ločljivost 300 dpi.

Za vse dodatne informacije in izdelavo najugodnejše ponudbe nam lahko pošljete povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali pokličete: 03 819 10 60 vsak delovnik med 8. in 18. uro in ob sobotah med 8. in 12. uro.


Prikaži vse slike