Reklamni napisi

Reklamni napisi so neke vrste javni medij, s katerim lahko predstavite koristne in zanimive informacije o poslovanju družbe, podjetja, društva ali druge organizacije. 
Reklamni napis lahko nalepimo na primer na stekleno izložbo, vrata, steno, razne tablice, avtomobile ...
Poleg tega napise uporabljamo za označevanje poslovnih prostorov ali reklamiranje proizvodov in storitev. Navadno so to napisi iz folije, nalepljeni na vrata ali manjše ploščice, slednje pa se nato prilepijo ali privijejo na vrata ali steno.
Označevalne table so lahko samostoječe in raznih velikosti, kar je prednost predvsem tistih tabel, ki stojijo na prostem. Večje table se običajno namestijo na podkonstrukcijo, ki je narejena iz različnih kovinskih ali plastičnih profilov. Če je tabla na prostem, je priporočljiva uporaba materialov, ki so obstojni v vseh vremenskih razmerah.
Najprimernejši so profili iz aluminja ali pocinkane pločevine.
Table so lahko tudi osvetljene, kar izboljša vidnost sporočila predvsem ponoči, v meglenih, deževnih ali oblačnih dneh. Površino table največkrat osvetljujejo reflektorji.
Lahko vam izdelamo tudi SVETLOBNO KASETO, na kateri je napis oziroma reklama nalepljena na pleksi steklo, vpeto v ALUMINJASTI okvir, z notranjo LED osvetlitvijo.
Podjetnikova domišljija in znesek, ki ga je pripravljen porabiti v reklamne namene, sta edini omejitvi pri izbiri trenutnih materialov na trgu.
 
Naša tiskarna vam ponuja izdelavo:

Za vse dodatne informacije in izdelavo najugodnejše ponudbe nam lahko pošljete povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali pokličete: 03 819 10 60 vsak delovnik med 8. in 18. uro in ob sobotah med 8. in 12. uro.


Vzorci naših izdelkov

Prikaži vse slike